Νότια Ντακότα

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νότια Ντακότα

Ακίνητα προς πώληση στη Νότια Ντακότα

Η Νότια Ντακότα είναι μια τεράστια, αραιοκατοικημένη χώρα στα ΜΕΣΑ των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ είναι το εντυπωσιακό Εθνικό Δρυμό των Black Hills, όπου υπάρχουν δύο ιστορικά μνημεία που είναι χαραγμένα στο βράχο από γρανίτη: Mount Rushmore, προς τιμήν των τεσσάρων αμερικανικών προέδρων, και το μνημείο του Crazy Horse, το οποίο θυμάται τον διάσημο φυλετικό αρχηγό.

Η πρωτεύουσά του είναι ο Pierre. Η Νότια Ντακότα συνορεύει βόρεια με τη Βόρεια Ντακότα, νότια με τη Νεμπράσκα, ανατολικά με την Αϊόβα και τη Μινεσότα, στα δυτικά με το Ουαϊόμινγκ και τη Μοντάνα.

Η Νότια Ντακότα έχει το 3ο υψηλότερο ποσοστό ιθαγενών Αμερικανών στη χώρα μετά την Αλάσκα και το Νέο Μεξικό. Πολλοί προέρχονται από τις φυλές της Ντακότας, της Λακότα και της Νάκοτα, που μαζί αποτελούν το έθνος των Σιού.

Οι αγορές ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα είναι σίγουρα πιο δραστήριες αυτό το καλοκαίρι και ο ανταγωνισμός των αγοραστών εμφανίζεται σε ορισμένες γρήγορες πωλήσεις πάνω από την ζητούμενη τιμή. Η μέση τιμή πώλησης ακινήτων προς πώληση στη Νότια Ντακότα αυξήθηκε κατά 6,5%.

Οι ιδιότητες για τις τιμές πώλησης στη Νότια Ντακότα είναι ακόμη πιο πιθανό να αυξηθούν από εκείνες που δεν έχουν ακόμη καταχωρηθεί, αλλά οι πωλήσεις και οι νέες λίστες ενδέχεται να λήξουν το καλοκαίρι στην ανάπτυξη. Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι αγοραστές από τους πωλητές ακινήτων προς πώληση στη Νότια Ντακότα στις περισσότερες κατηγορίες τιμών και κατοικιών, επομένως οι τιμές θα συνεχίσουν να αυξάνονται έως ότου αλλάξει η κατάσταση. Για τη δωδεκάμηνη περίοδο μεταξύ Ιουλίου 2017 και Ιουνίου 2018, οι εκκρεμείς πωλήσεις στην περιοχή του Sioux Falls αυξήθηκαν κατά 5,1%.

Επίσης Rapid City είναι ένα ενδιαφέρον μέρος όπου ψάχνει για ένα ακίνητο προς πώληση στη Νότια Ντακότα. Υπάρχουν τυπικά κτίριο και πολλές ευκαιρίες για ανθρώπους που ψάχνουν μια καλή επένδυση σε ακίνητα προς πώληση στη Νότια Ντακότα

  •  
    Μεταβαίνοντας στη Νότια Ντακότα. Εκπατρίστε και ζήστε στη Νότια Ντακότα

    Πολύ μακρύς, σχεδόν ατέλειωτοι δρόμοι, που περικλείονται από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα, βυθισμένοι στις τεράστιες λιβάδια ... σήμερα θα σας μεταφέρουμε σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος, που θα σας κάνει να ακούσετε! Συχνά αναρωτιόμαστε για το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε από το μηδέν. Λοιπόν, εμείς ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 17017

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Νότια Ντακότα, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

58 m²
εξαιρετική
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Πώληση Χωράφι, Νότια Ντακότα, Pierre, Pierre, Pierre

13,679.76EUR
Πώληση
Χωράφι

25 m²
Γη προς πώληση! 100 ft x 200 ft. Νίκαια περιοχή. Δημόσια νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρική διαθέσιμα. Επίσης, πολλά δίπλα από την πόρτα είναι διαθέσιμο...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB